Meldt u nu aan en maak kennis met onze vaardigheden!

Aanmelden

 

Laat een openstaande vordering niet te lang liggen. Wij nemen de incasso van u over en zorgen voor de afhandeling van de betalingsachterstand. Dat is voor u een zorg minder

U BENT ONDERNEMER.

Zoals het een goed ondernemer betaamt, houdt u tien schotels tegelijk in de lucht. U waarborgt de continuïteit van uw bedrijf of onderneming, u bent op zoek naar groeimogelijkheden en u verkent voortdurend uw kansen op de markt. En dan nog het debiteurenbeleid. Waarschijnlijk heeft dat wel uw aandacht, maar ontbreekt het eenvoudigweg aan tijd om hier structureel mee bezig te zijn. Gevolg: facturen blijven te lang open staan en uw liquiditeit raakt uit balans.

GELUKKIG IS ER EEN OPLOSSING.

Wij nemen graag één van de tien schotels van u over en houden uw debiteurenbeleid in de lucht. Wij hebben oog voor uw klantrelaties, kennis van zaken en leveren maatwerk dat gericht is op resultaat. Wij zijn ook ondernemers en kennen dus het klappen van de zweep. Dat komt mooi uit, want zo houdt u tijd over voor de andere negen schotels.
 

CONTACT

Voor vragen kunt u bellen met 033-4700886. Natuurlijk kunt u ook onderstaand contactformulier invullen. U ontvangt dan binnen 2 werkdagen een reactie.