Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer

Goed debiteurenbeheer houdt uw bedrijf financieel gezond. Als facturen op tijd en in zijn geheel betaald worden, blijft uw liquiditeit op peil.

In de praktijk blijkt een goed debiteurenbeleid een stuk lastiger dan op papier. Meer dan de helft van de openstaande facturen wordt te laat of zelfs helemaal niet betaald. Hierdoor kan uw bedrijf in de problemen komen.

Een goed debiteurenbeheer begint bij een goede administratie. Het spreekt voor zich dat het van groot belang is om actie te ondernemen wanneer facturen niet (op tijd) worden betaald. Uw debiteur is echter ook uw klant en een (goede) klant wilt u liever niet kwijt. Bij Incashflow begrijpen we de lastige situatie waarin u verkeert wanneer een klant in gebreke blijft.

Samen met u kunnen we een traject opstellen waarin u zelf bepaalt welke werkzaamheden door ons worden verricht en welke u zelf uitvoert. U kunt het volledige debiteurenbeheer uit handen geven, maar u kunt ons ook inschakelen wanneer de betaling na een betalingsherinnering uit blijft. Wij gaan dan op passende wijze over tot aanmaning en, indien noodzakelijk, incasso.

CONTACT

Voor vragen kunt u bellen met 033-4700886. Natuurlijk kunt u ook onderstaand contactformulier invullen. U ontvangt dan binnen 2 werkdagen een reactie.