Jongerius InCashFlow

Wie zijn wij?

Incashflow richt zich op volledige ontzorging van debiteurenbeheer en incasso voor het MKB.

Incasseren is ons vak, en dat doen we met passie. Daarbij staat maatwerk voor de klant en een persoonlijke benadering van de debiteur centraal. Wij houden van korte en informele communicatielijnen zodat we snel en effectief voor u aan de slag kunnen. Samen met u gaan we voor het beste resultaat.

Resultaat telt

Bij Incashflow komen debiteurenbeheer en efficiënt incassobeleid samen. Onze klanten zijn gebaat bij een betrouwbare, doortastende en transparante incassopartner. Met kennis van zaken en oog voor de belangen van alle betrokken partijen. Wij brengen de dialoog op gang en zorgen dat we tot een constructieve oplossing komen. Dat werkt helder en levert het beste resultaat op.

Goed advies is het hele werk

Goed advies is het hele werk, daarom staat de deur bij Incashflow altijd voor u open. Zeven deurwaarders en drie juristen staan klaar om u persoonlijk advies te geven. Mochten wij de kennis voor uw specifieke vraagstuk niet in huis hebben, dan beschikken we over een uitgebreid netwerk van deskundigen naar wie wij u kunnen doorverwijzen.

Advies

Wakker liggen van wanbetalers is zonde van uw nachtrust. Schroom dus niet om ons te bellen of bij ons langs te komen.

Contactformulier

Voor kleine vragen en snelle antwoorden kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Hierop kunt u uw vraag aan ons voorleggen. Binnen 2 dagen heeft u een persoonlijk advies. Als u belt heeft u direct advies.

MVO

Incashflow wil een waardevolle bijdrage aan de samenleving leveren. Dit doen wij onder meer met sponsoring van maatschappelijke organisaties. En door verantwoord om te gaan met het milieu.

MilieuEnergieneutraal kantoor 
Het kantoor van Incashflow is in 2015 volledig verbouwd tot een energie-neutraal kantoor. Hiertoe zijn veel innovatieve technieken toegepast zoals een warmtepomp, clima-level vloerverwarming, led-verlichting waardoor we met onze 250 zonnepanelen volledig zelfvoorzienend zijn. Wij scheiden ons afval, werken zoveel mogelijk papierloos en onze deurwaarders rijden in hybride auto’s.  

Compassion
Compassion helpt kinderen in armoede op elk gebied vooruit. Met zorg voor verstand, lichaam, hart en geest draagt Compassion eraan bij dat de kinderen in het sponsorprogramma zich gezond ontwikkelen. Zodat ze opgroeien tot zelfredzame volwassenen die op hun beurt de gemeenschap waarin zij leven kunnen veranderen.

Matchpoint
Matchpoint slaat bruggen tussen ondernemers in Amersfoort kwetsbare, vaak onzichtbare groepen in de samenleving zoals ouderen, daklozen en mensen met een beperking. Brengt zinvolle ontmoetingen tot stand en gezamenlijke activiteiten. Zo draagt deze organisatie eraan bij dat mensen meer naar elkaar omkijken.
 

CONTACT

Voor vragen kunt u bellen met 033-4700886. Natuurlijk kunt u ook onderstaand contactformulier invullen. U ontvangt dan binnen 2 werkdagen een reactie.